googleads
Dækbutikken.dk logo
Indkøbskurv

Der er 0 varer i kurven

arrow
Fri fragt v/køb o/500,-
Prisgaranti
Hurtig levering
Du er her: Forside »  Dæk » Vinterdæk

Vinterdæk med fælge/uden fælge

Øg trafiksikkerheden med de rigtige vinterdæk
 
I Danmark er det ikke lovpligtigt at benytte vinterdæk i vinterhalvåret, men derfor bliver det alligevel anbefalet. Dette skyldes blandt andet at vinterdæk er fremstillet til at sikre et større vejgreb, og til at fungere optimalt, selv ved meget lavetemperaturer, både på snedækkede og kolde veje.

Brug vores søger herunder til at finde de dæk, der passer præcis til din bil:

Biltype
Dæktype
Størrelse / R
 


Enkelte vælger at benytte helårsdæk i stedet for at benytte både sommerdæk og vinterdæk, og dermed undgår de at skulle skifte dæk hvert halve år.
Helårsdæk er dog ikke altid det sikre valg, og kan på mange måder betragtes som et kompromis mellem sommerdæk og vinterdæk - om sommeren vil sommerdæk altid være bedre end helårsdæk, og det samme gør sig gældende for vinterdæk om vinteren. Bremselængdenpå helårsdæk vil altid være længere end på sommerdæk og vinterdæk, uanset om det fryser og vejen er belagt med sne, eller det er tørt og sommervarmt.
For at opnå den største sikkerhed, når du bevæger dig ud på vejene om vinteren, vil det derfor altid være det sikreste valg at investere i vinterdæk til din bil.

Har du specielle ønsker til dine vinterdæk, så kan du finde links til de enkelte mærker herunder: 

Michelin vinterdæk
Good Year vinterdæk
Continental vinterdæk
Dunlop vinterdæk

Alle vores vinterdæk bliver testet for

specifikke

ydelsesfaktorer, herunder:

 
  • Vejgreb på is
  • Bremseevne på is
  • Styreegenskaber på is
  • Vejgreb i sne
  • Bremseevne i sne
  • Styreegenskaber i sne
  • Bjergkørsel
  • Og meget mere.

Når du vælger vinterdæk, er det vigtigt at du vælger nogle dæk, der er testet og godkendt. Kolde, isglatte og snedækkede veje kan være farlige at bevæge sig ud på, hvis vinterdækkene ikke er fremstillet efter de krav der er stillet for sikkerhed. Påmarkedet for dæk er det derfor vigtigt at du sikrer dig, at dækkene er testet og godkendt, da du således kan være sikker på, at dækkene lever op til sikkerhedskravene. Lever vinterdæk ikke op til sikkerhedskravene, kan dette i sidste ende resultere ifærdselsuheld.
 
Hos Dækbutikken.dk har vi et bredt udvalg af vinterdæk fra flere forskellige mærker for ikke at nævne et stort udvalg af forskellige vinterartikler til bilen som isfjerner,sneskovle og startkabler.
For alle vores vinterdæk gælder det, at de er testede og godkendte efter alle de påkrævede forskrifter, hvilket betyder at du er sikret de bedste og mest sikre vinterdæk uanset valg af mærke.
 
Vi kan tilbyde både vinterdæk og vinterdæk med fælge, og også for vores fælge gælder det, at de er testede og godkendte, blandt andet er de Tüv typegodkendte, så du er sikret at de passer til den enkelte bil.

Ønsker du ikke selv at kaste dig ud i monteringen af dine vinterdæk, samarbejder vi med mere end 60 monteringsstationer over hele landet, som alle står klar til at montere dine vinterdæk eller vinterdæk med fælge, for dig.

Vi står klar til at rådgive dig ved spørgsmål eller tvivl, om valg af de rette vinterdæk, så kontakt os gerne vi står klar med gode råd om alle slags dæk.

Herunder er der links til sider, hvor du kan læse mere om vinterdæk:
http://taenk.dk/test/vinterdaek
http://ing.dk/artikel/professor-maerkning-af-vinterdaek-er-mangelfuld-og-vildledende-136176

Tjek også vores dæk guide

Se vores store udvalg af dæk fra MichelinSe vores store udvalg af dæk fra GoodyearSe vores store udvalg af dæk fra ContinentalSe vores store udvalg af dæk fra DunlopSe vores store udvalg af dæk fra KumhoSe vores store udvalg af dæk fra MinervaSe vores store udvalg af dæk fra Falken
Se vores store udvalg af dæk fra PirelliSe vores store udvalg af dæk fra HankookSe vores store udvalg af dæk fra KleberSe vores store udvalg af dæk fra MaxxisSe vores store udvalg af dæk fra NokianSe vores store udvalg af dæk fra NankangSe vores store udvalg af dæk fra Uniroyal
   
Dækbutikken - Nordstjernevej 1, 9440 Aabybro - Tlf: +45 98 24 18 88
PERSONDATAPOLITIK
Baseret på TigerCMS - Fra Tiger Media A/S