Dækbutikken.dk logo
Indkøbskurv

Der er 0 varer i kurven

arrow
Fri fragt v/køb o/500,-
Prisgaranti
Hurtig levering
Du er her: Forside »  Dæk » Vinterdæk

Vinterdæk

Øg trafiksikkerheden med gode vinterdæk
 
I Danmark er det ikke lovpligtigt at benytte vinterdæk i vinterhalvåret, men det er stadig anbefalet, da det øger trafiksikkerheden i de kolde måneder. Dette skyldes blandt andet, at vinterdæk er fremstillet til at sikre et bedre vejgreb, der fungerer optimalt selv ved meget lave temperaturer på både snedækkede og kolde veje.

Brug vores formular herunder til at finde de rette vinterdæk der passer præcis til din bil samt for at se priser på vinterdæk: 

Biltype
Dæktype
Størrelse / R
 

 

Køb vinterdæk fra anerkendte mærker

Hos Dækbutikken.dk sælger vi vinterdæk fra kendte mærker som Continental, Michelin, Good Year og Dunlop, hvilket er din garanti for topkvalitet og -sikkerhed.

Enkelte vælger at benytte helårsdæk i stedet for at benytte både sommerdæk og vinterdæk, og dermed undgår de at skulle skifte dæk hvert halve år. Helårsdæk er dog ikke altid det sikre valg og kan på mange måder betragtes som et kompromis mellem sommerdæk og vinterdæk. Om sommeren vil sommerdæk altid være bedre end helårsdæk, og det samme gør sig gældende for vinterdæk om vinteren. Bremselængden på helårsdæk vil altid være længere end på sommerdæk og vinterdæk, uanset om det fryser og vejen er belagt med sne, eller det er tørt og sommervarmt. For at opnå den største sikkerhed, når du bevæger dig ud på vejene om vinteren, vil det derfor altid være det sikreste valg at investere i gode vinterdæk til din bil.

Er du i tvivl om hvilket mærker du skal vælge inden for vinterdæk, kan du finde links til de enkelte mærker og læse mere herunder:
- Michelin vinterdæk
- Good Year vinterdæk
- Continental vinterdæk
- Dunlop vinterdæk
 

Hvad skal du tage højde for, når vælger vinterdæk?

Når du vælger vinterdæk, er det vigtigt at du vælger nogle dæk der er testet og godkendt. Kolde, isglatte og snedækkede veje kan være farlige at bevæge sig ud på, hvis vinterdækkene ikke er fremstillet efter de krav der er stillet for sikkerhed. Lever vinterdæk ikke op til sikkerhedskravene, kan dette i sidste ende resultere i færdselsuheld. For alle vores vinterdæk gælder det, at de er testede og godkendte efter alle de påkrævede forskrifter, hvilket betyder at du er sikret de bedste og mest sikre vinterdæk uanset valg af mærke. Alle vores vinterdæk bliver testet for specifikke ydelsesfaktorer som:
 
  • Vejgreb på is
  • Bremseevne på is
  • Styreegenskaber på is
  • Vejgreb i sne
  • Bremseevne i sne
  • Styreegenskaber i sne
  • Bjergkørsel
  • Og meget mere.
 

Vi sælger vinterdæk med eller uden fælge

Hvad end du er på udkig efter vinterdæk med fælge eller vinterdæk uden fælge, så er er de alle testede og godkendte. Alle vores fælge er blandt andet Tüv typegodkendte, så du er sikret at de passer til den enkelte bil. Udover vores brede udvalg af vinterdæk, forhandler vi også forskellige vinterartikler til bilen som isfjerner, sneskovle og startkabler.

Vi kan også hjælpe med montering af vinterdæk, hvis du ikke selv ønsker at kaste dig ud i i det. Vi samarbejder med mere end 60 monterings-stationer over hele landet, som alle står klar til at hjælpe med montering af dine vinterdæk.

Køb dine nye vinterdæk hos Dækbutikken.dk - Danmarks ældste websphop indenfor dækbranchen. Har du nogen spørgsmål omkring vinterdæk eller nogle af vores andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du er også mere end velkommen til at tjekke vores dækguide her.
 
Se vores store udvalg af dæk fra MichelinSe vores store udvalg af dæk fra GoodyearSe vores store udvalg af dæk fra ContinentalSe vores store udvalg af dæk fra DunlopSe vores store udvalg af dæk fra KumhoSe vores store udvalg af dæk fra MinervaSe vores store udvalg af dæk fra Falken
Se vores store udvalg af dæk fra PirelliSe vores store udvalg af dæk fra HankookSe vores store udvalg af dæk fra KleberSe vores store udvalg af dæk fra MaxxisSe vores store udvalg af dæk fra NokianSe vores store udvalg af dæk fra NankangSe vores store udvalg af dæk fra Uniroyal
   
Dækbutikken - Nordstjernevej 1, 9440 Aabybro - Tlf: +45 98 24 18 88
PERSONDATAPOLITIK
Baseret på TigerCMS - Fra Tiger Media A/S