googleads
Dækbutikken.dk logo
Indkøbskurv

Der er 0 varer i kurven

arrow
Fri fragt v/køb o/500,-
Prisgaranti
Hurtig levering
Du er her: Forside »  Biltilbehør » Udvendigt tilbehør » Viskerblade Ingen template fundet til objekt skabelon: FAQFind de rigtige viskerblade til din bil.

Viskerbladenes kvalitet og ydeevne kan næsten sidestilles med dæk.
Har du ikke gode dæk på kan du ikke stå fast og har du ikke gode vinduesviskere på kan du ikke se ordentligt ud af ruderne.

Kan de billige viskerblade ikke bruges?
Jo det mener jeg godt de kan. De kan sagtens være gode men til gengæld holder de nok ikke så længe som et sæt kvalitets viskerblade.
Dog er der også mange dårlige viskerblade på markedet.

Vi har hos Dækbutikken forhandlet Trico viskerblade og været rigtigt godt tilfreds med kvaliteten af dem.
Men da importøren af Trico viskerbladende valgte at sælge firmaet til et andet firma der valgte ikke at fortsætte med Trico, måtte vi udfase Trico. Dem sælger vi nu til vildt nedsat pris og du kan spare optil 75-80%. Men vi har selvfølgelig ikke alle størrelser mere.

Sideløbende med Trico fik vi Bosch Visker blade som vi har haft rigtigt mange forespørgsler på igennem årene. Vi fik en rigtig fin aftale så vi nu kan tilbyde prismatch på dem.
Bosch er et af de bedste viskerblade i verden, så du får et super effektivt viskerblad til markedets bedste pris.

Det er nemt! 

Vælg din bil i viskerblade søgeren og se hvad der kan leveres til netop din bil.


 
Se vores store udvalg af dæk fra MichelinSe vores store udvalg af dæk fra GoodyearSe vores store udvalg af dæk fra ContinentalSe vores store udvalg af dæk fra DunlopSe vores store udvalg af dæk fra KumhoSe vores store udvalg af dæk fra MinervaSe vores store udvalg af dæk fra Falken
Se vores store udvalg af dæk fra PirelliSe vores store udvalg af dæk fra HankookSe vores store udvalg af dæk fra KleberSe vores store udvalg af dæk fra MaxxisSe vores store udvalg af dæk fra NokianSe vores store udvalg af dæk fra NankangSe vores store udvalg af dæk fra Uniroyal
   
Dækbutikken - Nordstjernevej 1, 9440 Aabybro - Tlf: +45 98 24 18 88
PERSONDATAPOLITIK
Baseret på TigerCMS - Fra Tiger Media A/S