googleads
Dækbutikken.dk logo
Indkøbskurv

Der er 0 varer i kurven

arrow
Fri fragt v/køb o/500,-
Prisgaranti
Hurtig levering
Du er her: Forside » 

Find dine alufælge

Mærke
Model
Tommer
Fælgetype
 

Find nemt fælge, der passer til netop din bil.


Hos daekbutikken.dk kan du købe kvalitets alufælge fra alle de kendte producenter.

Der er ingen tvivl om, at alufælge gør en kæmpe forskel for din bils samlede udtryk. De rigtige alufælge kan løfte hele bilens identitet til nye højder, hvorfor denne fælgtype altid har været i høj kurs.

Hvad end du ønsker alufælge med dæk eller blot søger den rigtige fælg, finder du det her hos Dækbutikken. Vi har alt i tilbehør og kørre med nogle af landets skarpeste priser. Du finder det fedeste udvalg af alufælge og for at gøre det nemt for dig, skal du blot udfylde få felter ovenfor, så ser du hele udvalget som passer specifikt til din bil.


Alufælge - Værd at vide:

 
 • De fleste alufælge er lavet af en blanding af aluminium, magnesium og en del ikke jernholdige metaller.
 
 • De ikke jernholdige metaller bidrager til at give aluminium styrke og reducere fælgens vægt og give øget holdbarhed.
 
 • Fordi vægten på alufælge er mindre end på stålfælge, giver aluminiums fælge som regel bedre køreegenskaber og bedre acceleration. Dog er det ikke alle aluminiumsfælge, der er lette.
 
 • Billige alufælge er som regel tæt på at veje det samme som stålfælge, og sommetider vejer de endda mere. Derfor er aluminiumsfælge ikke ubetinget bedre end stålfælge. En aluminiumsfælg er væsentlig stærkere end en standard stålfælg. 
 
 • Man bør kun købe godkendte alufælge. Tüv er en super godkendelse, som garanterer, at fælgene passer på bilen og er testet i styrke og i levetid.
 
 • De fleste producenter giver som minimum 2 års garanti på fabriksfejl samt på lakfejl på alufælge.
 
 • Vælg altid en seriøs forhandler som daekbutikken.dk - det betaler sig, hvis uheldet er ude.
 
 • Bilen skal ikke synes med de nye alufælge, når bare fælgene overholder følgende krav: Hjulet må ikke stikke uden for skærmkanterne, og der skal være fornuftig frigang i mellem hjulene og karosseriet.
 
 • Sporvidden må ikke overstige 10 mm pr hjul i forhold til fabrikkens forskrifter. Anvendes spacer skal disse være beregnet til de pågældende alufælge og være Tüv godkendte sammen med alufælgene.
 
 • Rulleomkredsen på dæk og fælg må ikke overskride + - 5%, dog er der biler, der ikke tåler, at man ændrer rulleomkredsen ret meget.
 
 • Som udgangspunkt ønsker større alufælge end der sidder originalt på bilen, vælger man oftest dæk med lavere profil for at sikre sig at rulleomkredsen er den samme.
  Er du på udkig efter nye alufælge er det vigtigt at din hjuldata fra bilens egenskaber matcher fælgens dataspecifikationer.
  Her er det vigtigt at kigge at det er samme krydsmål, ET mål, og centerhuls mål.
   

 • Største faktorer for at folk vælger alufælge fremfor stålfælge er udseendet på bilen, ved at montere alufælge på ens bil får det udvendige udseende et løft fremfor en sort stålfælge. Stålfælge vejer for det meste mere end alufælge og derfor kan der måske være lidt brændstof at spare ved at montere alufælge, men hvis du montere større alufælge vil du også opleve at du bruger mere brændstof når du skifter til alufælge.
   

 • De fleste bilister montere alufælge på deres bil fordi det ser godt ud, men det er også muligt med alufælge at montere bredere dæk, større fælge og lavere dæk for at få et mere sporty look på ens bil.
  Det kræves som regel lidt mere rengøring af alufælge end stålfælge, hvilket for nogen kan virke lidt uoverskueligt, men hvis man anvender en god fælge voks og forsegler en til to gange om året kan det meste snavs på alufælgen skylles af inden bilen vaskes.
  Når man montere alufælge er det vigtigt at efterspændende fælgene efter ca. 100 kilometer kørsel og igen efter ca. 500 kilometer kørsel, og er især vigtigt ved helt nye fælge. Dette skyldes at aluminium godt kan give sig lidt og derved kan bolten blive lidt løs.
   

Eksempler på alufælge, der er vægtoptimeret:

 RACING kollektionen
Alle fælgene i denne serie er vægtoptimeret og vejer væsentligt mindre end billige aluminiumsfælge og standard stålfælge.

Serien består af : OZ Italia 150              OZ Leggenda              OZ Superturismo GT
                          OZ Superturismo LM OZ Superturismo WLC    OZ SuperleggeraaltI-TECH kollektionen
Fælgene I denne serie er ekstremt vægtoptimeret og her kan man virkelig tale om at man kan mærke forskel i køreegenskaberne i forhold til stålfælge og tunge alufælge.

Serien består af :   OZ Allegerita Hlt        OZ Formula Hlt            OZ Leggera Hlt
                            OZ Superforgiata       OZ Ultraleggera Hlt      OZSuperforgiataCL
 
Der er selvfølgelig forskel på priserne på tunge og ultralette alufælge.
Andre gode fælgmærker:

Autec, Alutec, Borbet, Barracuda, Kleemann, Platin, Rondell, Ats, Cms, Ronal, Speedline, Tomason, Msw, Oz, Sparco, Momo, Aez, Dezent, Dotz, Enzo, Alutec, Ocean, 1000 Miglia, Anzio, Atp, Fox Racing, Gam Italian Wheels, Gmp Italia, InterAction, League,Mak,MBItalia,Monaco,Oxigin,ProLine,Rial,Soleil,Specialfælge,Speedline, Stilauto, TopTuners, Tsw, UniWheels, Vemiri, Wheelworld, Xtreme, Bbs, Wolfrace, Fsw.


Er du i tvivl omkring præcis hvilke fælger der passer til din bil?

Så se hele alufælgelisten her eller kontakt os og lad os hjælpe dig.
Hvis du ønsker kvalitetsdæk til dine fælge kan du her se vores udvalg af sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk


Autec fælge kendetegnes ved en positiv form for konservatisme, idet man bevidst søger at udvikle designs, der tiltaler de mange, og ikke lefler for de få, der ønsker noget helt unikt.   Alufælge  AlufælgeBillige alufælge
oz alufælge   billige alufælge online     DEZENT alufælge 
ENZO Alufælge 
 
Se vores store udvalg af dæk fra MichelinSe vores store udvalg af dæk fra GoodyearSe vores store udvalg af dæk fra ContinentalSe vores store udvalg af dæk fra DunlopSe vores store udvalg af dæk fra KumhoSe vores store udvalg af dæk fra MinervaSe vores store udvalg af dæk fra Falken
Se vores store udvalg af dæk fra PirelliSe vores store udvalg af dæk fra HankookSe vores store udvalg af dæk fra KleberSe vores store udvalg af dæk fra MaxxisSe vores store udvalg af dæk fra NokianSe vores store udvalg af dæk fra NankangSe vores store udvalg af dæk fra Uniroyal
   
Dækbutikken - Nordstjernevej 1, 9440 Aabybro - Tlf: +45 98 24 18 88
PERSONDATAPOLITIK
Baseret på TigerCMS - Fra Tiger Media A/S