googleads
Dækbutikken.dk logo
Indkøbskurv

Der er 0 varer i kurven

arrow
Fri fragt v/køb o/500,-
Prisgaranti
Hurtig levering
Du er her: Forside »  Dæk » Vinterdæk

Find billige Michelin vinterdæk 


Her kan du klikke dig frem til dine nye Michelin dæk. Er du i tvivl om hvilke vinterdæk der er bedst for dig, så tøv ikke med at kontakte en af vores dygtige medarbejdere. 

Biltype
Dæktype
Størrelse / R
 


Michelin en af markedslederne

Michelin er et af verdens ældste dækproducenter som i dag har en markedsandel på ca 80% af efter markedet.
Michelin har fabrikker i 19 forskellige lande og beskæftiger over 100.000

De er kendt for at lave de såkaldte "Energy" dæk, som pt hedder Energysaver + og vinterdæk som er kommet til nr. 6 i rækken"Michelin Alpin A6".
Derudover har de dækmønstre såsom Primacy Hp,Hp3, Sport, Sport 2 , Sport 3, samt vinterdækkene Alpin A3, Alpin A4, Alin A5, Pilot Alpin A3 samt Pilot Alpin A4.
 

Green X bekæmper høje brændstofpriser

GREEN X-mærkningen på siden af et Michelin dæk er en garanti for en energieffektivitet, som er blandt de bedste på markedet. Michelin dæk med lav rullemodstand har sparet omkring 9,5 milliarder liter brændstof og desuden mindsket CO2-udslippet med 23 millioner ton. Hvis alle biler i Europa havde monteret grønne Michelin dæk, ville vi spare omkring 3 milliarder liter brændstof (svarende til 100.000 olietankere) hvert år. Med GREEN X-mærkningen arbejder Michelin sig hen mod fremtidens mobilitet.
 

Hvis du drømmer om at tanke op sjældnere - så læs videre!

Det overrasker mange, at dækkene står for 20 % af brændstofforbruget. Det medfører, at hver femte tankfuld bruges af dækkene. Og dæk forbruger energi. Prøv selv at mærke på dækkene, når du har kørt nogle kilometer - de er varme. Det skyldes først og fremmest rullemodstanden, en af de fem kræfter et køretøj skal overvinde for at holde sig i bevægelse. Plus bevægelser i dækkene, når de kører i kurver, og den effekt, der gør dem flade, når hjulet roterer.

Mindre varme er lig med mindre brændstof

Eftersom vi synes, at du skal bruge dæk, der ikke alene er sikrere og holder længere, men også mindsker brændstofforbruget - uden at det går ud over nogen af fordelene - har Michelin tilsat silica til gummiblandingen. MICHELIN Energy dæk var i 1992 de første, som brugte silica. Resultatet var dramatisk: brændstofforbruget faldt markant. Derudover giver det fremragende greb på våde veje. Og fordi de er lettere, med mindre materiale i bevægelse, producerer de mindre varme. Mindre varme er lig med mindre brændstof. Brændstofbesparelsen afhænger af prisen på brændstof og dækdimensionen, men i gennemsnit sparer MICHELIN ENERGYTM Saver dæk op til 80 liter brændstof i løbet af deres levetid.

Et nyt dæk for hver 45.000 kilometer(2)

Tre ud af fire personvognsdæk, Michelin sælger i Europa i dag, er "grønne" dæk. Disse dæk med lav rullemodstand giver lang levetid, gode præstationer og godt greb. Hold øje med Green X-mærkningen på siden af dækket. GREEN X-mærkningen er et symbol på mindsket brændstofforbrug og lavere CO2-emissioner og viser, at dækket har en energieffektivt, som er blandt de bedste på markedet. Med Michelins grønne dæk med lavt brændstofforbrug sparer du penge nok til at kunne købe et nyt dæk efter 45.000 kilometer(2).
 

 

Se vores store udvalg af dæk fra MichelinSe vores store udvalg af dæk fra GoodyearSe vores store udvalg af dæk fra ContinentalSe vores store udvalg af dæk fra DunlopSe vores store udvalg af dæk fra KumhoSe vores store udvalg af dæk fra MinervaSe vores store udvalg af dæk fra Falken
Se vores store udvalg af dæk fra PirelliSe vores store udvalg af dæk fra HankookSe vores store udvalg af dæk fra KleberSe vores store udvalg af dæk fra MaxxisSe vores store udvalg af dæk fra NokianSe vores store udvalg af dæk fra NankangSe vores store udvalg af dæk fra Uniroyal
   
Dækbutikken - Nordstjernevej 1, 9440 Aabybro - Tlf: +45 98 24 18 88
PERSONDATAPOLITIK
Baseret på TigerCMS - Fra Tiger Media A/S