googleads
Dækbutikken.dk logo
Indkøbskurv

Der er 0 varer i kurven

arrow
Fri fragt v/køb o/500,-
Prisgaranti
Hurtig levering
Du er her: Forside »  Tagbokse & Tagbøjler » Tagbøjler

Tagbøjler

For at kunne monterer en tagboks på bilen skal du have de helt rigtige tagbøjler.
Hos os gør vi det let for dig, bare vælg din bil her under så finder du præcis de produkter der passer på bilen.

 

Tagbøjler helt enkelt hos daekbutikken.dk

Tagbøjler af høj kvalitet fra alle de kendte producenter til næsten alle biler finder du hos os!

Vi har svært ved at forklare de forskellige tagbøjletyper mere enkelt, end det er gjort her, så er du i tvivl, skal du bare kontakte os her.

Thule tagbøjler.

Tagbøjler til sikker, nem og stilfuld transport af dit udstyr. Lad os hjælpe dig med at finde de ideelle tagbøjler til dine behov.

Vi leverer tilbehør og specialkomponenter til dine tagbøjler, der udvider dine anvendelsesmuligheder. Vi har en løsning uanset dine behov for at transportere din last. 

Vores professionelle tilbehør er udviklet specifikt til professionel brug under barske forhold! Medbring dit værktøj og alt, hvad du har brug for til en hel arbejdsdag på farten.  

Thule levere mange forskellig tagbøjler.

Thule EVO WingBar
Thule Edge WingBar
Thule EVO SquareBar
Thule EVO ProBar
Thule EVO SlideBar
Thule SmartBar
Thule SmartRack SquareBar

Thule styrke, sikkerhed og tryghed.

Thule førsteprioritet er sikkerhed – det gælder for dig og dem omkring dig. Med vores løsninger har du garanti for, at dine tagbøjler passer til din bil på en så sikker og tryg måde som muligt. På Thule Test Center får vores produkter kun det officielle godkendelsesstempel, når de har overlevet talrige kollisionsprøver, simuleringer af slid samt ekstrem varme, kulde, fugt, sollys og endda stærke kemikalier. Alt sammen så du kan koncentrere dig om oplevelserne, der venter forude.

Thule klar, når du er.

Brugervenlighed kendetegner alle Thules produkter, og vores tagbøjler er ingen undtagelse. At installere et sæt Thule tagbøjler er nu hurtigere og nemmere end nogensinde tidligere - endda med et minimum af værktøj. Takket være den unikke momentnøgle, der klikker en enkelt gang, når den er tilspændt korrekt, er du garanteret perfekt montering på dit køretøj. Hvis du vælger et system med Thule Wingbar tværstænger, giver det nye Quick Access monteringssystem dig mulighed for ubesværet at montere og demontere forskelligt udstyr - som cykelholdere og tagbokse - med Thule T-track systemet. Find Thule tagbokse her og andre kendte mærke som passer til tagbøjlerne.

Thule kvalitet hele vejen.

Uanset hvilket system du vælger til dit køretøj, er du garanteret de sikreste, stærkeste og mest stilrene tagbøjler på markedet. 100 % produceret i Sverige. Testet til grænsen og over, så du med Thule tagbøjler får kvalitet hele vejen.

Vi hjælper gerne med at finde de rette tagbøjler til din bil.Se vores store udvalg af dæk fra MichelinSe vores store udvalg af dæk fra GoodyearSe vores store udvalg af dæk fra ContinentalSe vores store udvalg af dæk fra DunlopSe vores store udvalg af dæk fra KumhoSe vores store udvalg af dæk fra MinervaSe vores store udvalg af dæk fra Falken
Se vores store udvalg af dæk fra PirelliSe vores store udvalg af dæk fra HankookSe vores store udvalg af dæk fra KleberSe vores store udvalg af dæk fra MaxxisSe vores store udvalg af dæk fra NokianSe vores store udvalg af dæk fra NankangSe vores store udvalg af dæk fra Uniroyal
   
Dækbutikken - Nordstjernevej 1, 9440 Aabybro - Tlf: +45 98 24 18 88
PERSONDATAPOLITIK
Baseret på TigerCMS - Fra Tiger Media A/S