Dækbutikken.dk logo
Indkøbskurv

Der er 0 varer i kurven

arrow
Fri fragt v/køb o/500,-
Prisgaranti
Hurtig levering
Du er her: Forside »  Tagbøjler

Tagbøjler

For at kunne monterer en tagboks på bilen skal du have de helt rigtige tagbøjler. Hos os gør vi det let for dig, bare vælg din bil her under så finder du præcis de produkter der passer på bilen.


Tagbøjler helt enkelt

Tagbøjler af høj kvalitet til næsten alle biler finder du hos os!
Vi har svært ved at forklare de forskellige tagbøjletyper mere enkelt, end det er gjort her, så er du i tvivl, skal du bare kontakte os her.
Vi hjælper gerne med at finde de rette tagbøjler til din bil.Der findes mange forskellige fabrikater af tagbøjler.
Men Thule er klart den mest kendte og deres udvikling følger altid markedet og derfor passer de altid med meget stor nøjagtighed.
Derudover laver de også markedets laveste og flotteste tagbøjler.
Sammen med f.eks Thules Wingbar Edge system og Packlines elegante lave bokse, kan man få tagboks og bøjler til at se om som de er en intergreret del af bilen.
På Thules og Dækbutikken.dk ´s side findes en søgemaskine hvor man kan se alle Thules produkter.

 
Se vores store udvalg af dæk fra MichelinSe vores store udvalg af dæk fra GoodyearSe vores store udvalg af dæk fra ContinentalSe vores store udvalg af dæk fra DunlopSe vores store udvalg af dæk fra KumhoSe vores store udvalg af dæk fra MinervaSe vores store udvalg af dæk fra Falken
Se vores store udvalg af dæk fra PirelliSe vores store udvalg af dæk fra HankookSe vores store udvalg af dæk fra KleberSe vores store udvalg af dæk fra MaxxisSe vores store udvalg af dæk fra NokianSe vores store udvalg af dæk fra NankangSe vores store udvalg af dæk fra Uniroyal
   
Dækbutikken - Nordstjernevej 1, 9440 Aabybro - Tlf: +45 98 24 18 88
PERSONDATAPOLITIK
Baseret på TigerCMS - Fra Tiger Media A/S