googleads
Dækbutikken.dk logo
Indkøbskurv

Der er 0 varer i kurven

arrow
Fri fragt v/køb o/500,-
Prisgaranti
Hurtig levering
Du er her: Forside »  Om dækbutikken

Dækbutikken A/S - alt i dæk og alufælge

Planerne for Dækbutikken blev til i 1997 i et tæt samarbejde mellem Jens V. Andersen, der har en håndværkeruddannelse bag sig, og Egon Villadsen, som er indehaver af Danmarks eneste slidbane dækfabrik.

Efter flere alternative overvejelser, blev beslutningen en ny bygning til butik og værksted i Aabybros industrikvarter, hvor også McDonald’s og Metax stod foran en etablering.

På grund af vanskeligheder med kommunale godkendelser skulle vi helt frem til april 1998 før vi kunne åbne dørene for den første kunde. Siden er det gået rigtig godt, hvilket har resulteret i flere udvidelser – sidst med en stor tilbygning for at få plads til varelager og større kapacitet på dækhotellet.

Dækbutikkens udvalg af varer er også udvidet betydeligt gennem årene. Fra at være en butik kun med dæk og alufælge er sortimentet nu udvidet betragteligt til at omfatte alt til bilen.

Alle disse aktiviteter har selvfølgelig også betydet, at der har været en betydelig udvidelse af medarbejdere gennem årene.

Dækbutikken er importør af Packline tagbokse som helt klart er markedets flotteste og mest inovative tagbokse på markedet.

I Sverige og Norge har Packline ca 30% af markedet. Det siger lidt om Packlines kvalitet når de to folkeslag der kører mest med tagbokse ofte vælger Packline.

Vi forhandler blandt andet fælge fra www.alcar.dk


Vi støtter op om f'ølgende initiativer

csr-maerket logo

Se vores store udvalg af dæk fra MichelinSe vores store udvalg af dæk fra GoodyearSe vores store udvalg af dæk fra ContinentalSe vores store udvalg af dæk fra DunlopSe vores store udvalg af dæk fra KumhoSe vores store udvalg af dæk fra MinervaSe vores store udvalg af dæk fra Falken
Se vores store udvalg af dæk fra PirelliSe vores store udvalg af dæk fra HankookSe vores store udvalg af dæk fra KleberSe vores store udvalg af dæk fra MaxxisSe vores store udvalg af dæk fra NokianSe vores store udvalg af dæk fra NankangSe vores store udvalg af dæk fra Uniroyal
   
Dækbutikken - Nordstjernevej 1, 9440 Aabybro - Tlf: +45 98 24 18 88
PERSONDATAPOLITIK
Baseret på TigerCMS - Fra Tiger Media A/S