googleads
Dækbutikken.dk logo
Indkøbskurv

Der er 0 varer i kurven

arrow
Fri fragt v/køb o/500,-
Prisgaranti
Hurtig levering
Du er her: Forside »  Tagbokse & Tagbøjler » Tagbokse » -Thule tagbokse

Thule Tagbokse

Hos deakbutikken.dk  forhandler vi Thule tagbokse - Kvalitets skibokse fra det svenske firma Thule kendt over hele verden.
   
Thule giver 5 års garanti på alle tagbokse. Alle tagbokse har gasstøddæmpere og centrallås. Nogle bokse kan åbnes fra begge sider, og nogle er monteret med det patenterede fastgrip bespænding.

Tagbokse er også et godt valg, når bilen skal pakkes til sommerferien. Med en kvalitets tagboks fra Thule bliver der mere plads i bilen.


Thule tagbokse nok de mest kendte i verden.
Thules store udvalg af tagbokse passer til ethvert behov – uanset om du har en aktiv livsstil, tager på ferie eller blot har brug for noget ekstra plads.

Thule tagbokse testet til det yderste og mere til.
Thule har sikkerhed som førsteprioritet – det gælder for dig og dem omkring dig. Vores bagagebokse sikrer, at dit udstyr er godt beskyttet, og så er de designet til optimal og sikker montering på bilen. I Thules testcenter sørger vi også for, at de kan modstå talrige kollisionsprøver, simuleringer af slid samt ekstrem varme, kulde, fugt, sollys og kemikalier.

Bokse og lastholdere.
Tag det hele med. Med en slank og stilfuld Thule-tagboks får du den ultimative beskyttelse og sikkerhed, og du kan transportere alt lige fra udendørsudstyr og bagage til de daglige ting og sager. Til større fragt kan en Thule-lastholder være ideel.
 
Tagboks, anhængertræk – eller hvorfor ikke begge dele?
Thules bagagebokse er den ideelle løsning, når du gerne vil have mest muligt med på rejsen uden at føle, at bilen er overlæsset. Du kan vælge mellem en ekstra sikker tagboks eller en åben kurv, der er perfekt til større stykker bagage. Alternativt kan du også vælge en bagageboks, som monteres på anhængertrækket uden dog at spærre for adgangen til bagagerummet. Du har endda mulighed for at kombinere en tagboks og en boks til anhængertrækket og dermed opnå en hidtil uset bagagekapacitet. Uanset hvad du beslutter dig for, så får du en robust, sikker og elegang opbevaringsløsning til alt dit ekstra udstyr.
Vælg mellem tagboks, kurv eller bokse til anhængertrækket.
Sikkerhed til dig og dit udstyr.
Kraftigt og aerodynamisk design.
Intelligente pålæsnings- og opbevaringsfunktioner og tilbehør.Du kan sammenligne flere tagbokse ved at krydse af i "sammenlign" boksen på flere emner!

Thule Tagbokse
Se alle vores Thule Tagbokse produkter.
Spar 20%
Thule Motion M 400L  Black Aeroskin
SPAR 804,00 kr.
KUN  3.295,00 kr.
Antal: 
Se vores store udvalg af dæk fra MichelinSe vores store udvalg af dæk fra GoodyearSe vores store udvalg af dæk fra ContinentalSe vores store udvalg af dæk fra DunlopSe vores store udvalg af dæk fra KumhoSe vores store udvalg af dæk fra MinervaSe vores store udvalg af dæk fra Falken
Se vores store udvalg af dæk fra PirelliSe vores store udvalg af dæk fra HankookSe vores store udvalg af dæk fra KleberSe vores store udvalg af dæk fra MaxxisSe vores store udvalg af dæk fra NokianSe vores store udvalg af dæk fra NankangSe vores store udvalg af dæk fra Uniroyal
   
Dækbutikken - Nordstjernevej 1, 9440 Aabybro - Tlf: +45 98 24 18 88
PERSONDATAPOLITIK
Baseret på TigerCMS - Fra Tiger Media A/S